Price2Pay


Carth is altijd helder als het gaat over tarieven. Daardoor staat helder communiceren hoog in ons vaandel. Door het gebruik van het Price2Pay systeem betaal je voor de dienstverlening die van toepassing is op uw specifieke situatie.

Een basistarief van €100,- geeft toegang tot Standaard+, wat bestaat uit een lijst van geschikte voertuigen die bij uw situatie passen. Dit kan van toepassing zijn wanneer u zich zich aan het inlezen bent of meer informatie wilt over wat er mogelijk is. Mocht u op basis van deze mogelijkheden verdere stappen ondernemen, is dat voor de bijbehorende prijs natuurlijk mogelijk. Wilt u gebruik maken deze Plus+ service? Geeft dat aan op het formulier of neem Contact met ons op.

Indien u benieuwd bent naar wat er mogelijk is, kunt u via deze link  een voorbeeld bekijken van hoe een traject van Carth zich afspeelt tussen beide partijen. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk: denk hierbij aan onder andere - maar niet beperkt tot - transport, onderhoud, visuele en motorische aanpassingen. Ook dit kunt u aangeven op het formulier of via deze link.

 

Optie Prijs (exclusief 21% BTW)
Standaard+ € 100,-
Plus+ Nader overeen te komen