Over Carth


Carth is een dienstverlenend bedrijf dat klanten advies geeft over welke auto zij als volgende moeten aanschaffen. Op dit moment staan er in Nederland alleen al bijna 450.000 auto’s te koop, en het is daarom begrijpelijk dat een individu geen uren, dagen of weken bezig wilt zijn met het uitzoeken ervan. Carth heeft als doel om met exclusiviteit en nauw persoonlijk contact klanten te verlichten van een tijdrovende opgave, waardoor je als klant meer vrije tijd overhoudt, iets wat altijd te gebruiken is. 

Na het invullen van het formulier op de Home-pagina gaan wij snel op zoek naar uw nieuwe auto. Wij zoeken enkele auto's uit die aan uw voorkeuren voldoen en aan de hand daarvan kunt u een keuze maken. Binnen 48 uur krijgt u van ons de keuzemogelijkheden, geen uitzonderingen en geen excuses. Daar staan wij garant voor. 

Mocht u nog geen volledig beeld hebben van de dienstverlening die Carth u kan geven, neem dan een kijkje via deze link om te zien hoe de dienstverlening tussen klant en Carth zich afspeelt. Dit is uiteraard een voorbeeld, er is veel meer mogelijk. Neem voor alle keuzes contact op via het formulier of via Contact

Carth B.V. is onderdeel van TMG Investments B.V.

Over de ondernemer

Mijn naam is Tieme Gommer en ik ben de oprichter en CEO van Carth B.V. Zie mijn Linkedin voor meer informatie over mij en het Instagram account van Carth voor meer informatie over dit bedrijf.